Beste vrienden

Afgelopen vrijdag ging ik met mijn beste vriendin uiteten. We zijn inmiddels al 18 jaar vrienden dus dat was wel een kaartje waard. Aangezien ze dol is op bakken ging ik aan de slag met de Apron of Love bundel. Ik maakte er al eerder een beterschapskaartje mee. Een super veelzijdige bundel dus.

Best friends ever apron with Apron of Love stampset and Apron Builder framelits by Stampin' Up!Het schortje maakte ik van een stukje Garden Impressions DSP. De linten en het randje van het zakje zijn gemaakt van Lovely Lipstick cardstock. Ik was in de veronderstelling dat er Lovely Lipstick in het DSP zat maar het bleek Melon Mambo te zijn. Gelukkig pas Lovely Lipstick er ook helemaal bij. Het zakje is van Soft Seafoam. Deze kleur is ook terug te vinden in de achtergrond van het schortje. De spatels en lepels zijn uit Mango Melody gestanst.

Best friends ever apron with Apron of Love stampset and Apron Builder framelits by Stampin' Up!Ik was er al snel uit dat het schortje het mooiste uitkwam op een ovaaltje van Shaded Spruce. Samen met Soft Seafoam is dat een super mooie combi. Ik kon alleen niet bedenken wat er op de achtergrond moest. Ik had al een kaartje van Soft Seafoam cardstock met een stukje DSP in Soft Seafoam, Shaded Spruce en Pacific Point gemaakt maar daar viel het schortje helemaal op weg. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een achtergrond van So Saffron cardstock met stukjes DSP in Mango Melody en So Saffron gemat op Lovely Lipstick. Zo komt de Mango Melody van het bestek ook mooi terug. Wat ik met het ander kaartje heb gedaan zal ik je later laten zien.

Het thema van Kylie’s International Stampin’ Up! Blog Highlights van deze maand is Friendship. Dit kaartje past er dus perfect bij. Je kunt hier stemmen op je favorieten. De top 10 winnaars mogen volgende maand meedoen aan een blog hop. Help jij mij in de top 10 te komen?

 

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Apron of Love
  • Dies: Apron Builder Framelits, Layering Ovals Framelits
  • Inkt: Lovely Lipstick, Shaded Spruce
  • Cardstock: Lovely Lipstick, Mango Melody, Shaded Spruce, So Saffron
  • DSP: Garden Impressions

1 een gedachte over “Beste vrienden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.