Schortje met Beste vader ooit

Natuurlijk heb ik ook deze vaderdag weer een kaartje voor mijn vader gemaakt. Als je me op facebook volgt dan heb je misschien al wel een voorproefje gezien. Ik ging nogmaals aan de slag met de super veelzijdige Apron of Love bundel. Hier kun je nog meer kaartjes met deze set zien.

Best Dad Ever ApronIk heb gekozen voor een combinatie van Basic Black, Whisper White en de super mooie nieuwe kleur Granny Apple Green. De achtergrond maakte ik door een stuk Whisper White Thick cardstock nat te maken en vervolgens met een Aqua Painter Granny Apple Green inkt toe te voegen. Je kunt dit met een refill doen of een clear block op je inktkussen duwen en dan vanaf het blok de inkt op te nemen.

Best Dad Ever ApronHet schortje stanste ik uit een stukje Petal Passion DSP. Dit is niet meer verkrijgbaar maar je kunt ook zelf strepen maken met een Basic Black Stampin’ Write marker op een stukje Whisper White cardstock.

Ik wens je een hele fijne vaderdag!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Apron of Love
  • Dies: Apron Builder Framelits
  • Inkt: Granny Apple Green, Memento Tudexo Black
  • Cardstock: Basic Black, Granny Apple Green, Whisper White (Thick)

1 een gedachte over “Schortje met Beste vader ooit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.