Cadeau kaartjes met de Stitched All Around bundel

Bij een teammeeting maken we altijd iets voor elkaar. Dit keer heb ik kleine kaartjes met de Stitched Labels Framelits gemaakt. Ik vind de set echt super leuk omdat je er veel lagen en structuren mee op je kaart kunt aanbrengen. En het kleine hartje met het gestikte randje maakt het helemaal af.

Ik heb gekozen voor de kleuren Basic Black, Granny Apple Green, Gorgeous Grape, Pineapple Punch en Lovely Lipstick. Gorgeous Grape vind ik een mooie kleur maar best lastig om ergens mee te combineren. Ik had mezelf uitgedaagd om deze kleur te gebruiken en ik vind het zo wel geslaagd. Met welke kleur zou jij Gorgeous Grape combineren?

Stitched All Around Bundle by Stampin' Up!De stempel die op de Pineapple Punch cirkel heb gebruikt komt uit de Stitched All Around stempel set die bij de stansen hoort. Op deze stempel staat THANK YOU maar door er een banner overheen te plakken kun je hem voor alle gelegenheden gebruiken. De tekst FIJNE DAG komt uit de Van alles wat set.

Stitched All Around Bundle by Stampin' Up!Omdat de basis van Basis Black is en mijn witte gelpen uitgedroogd is heb ik een stukje Whisper White aan de binnenkant geplakt zodat ik wat in het kaartje kon schrijven. Ik heb de stempel van de voorkant gebruikt. Met behulp van de Stamparatus heb ik dit heel precies op het randje gestempeld. Hier kun je een filmpje vinden waarin dat wordt uitgelegd.

Envelopes made with the Envelope Punch Board by Stampin' Up!Bij een mooie kaart hoort natuurlijk ook een bijpassende envelop. Met behulp van het Envelope Punch Board maakte ik ze precies op maat.

Swaps from my teammatesVan mijn teamgenootjes kreeg ik ook mooie swapjes. Het zakje van craft papier is van José, het doosje is van Eljo en het mapje met VEEL PLEZIER is van CreaMade.

Wil jij de Stitched All Around bundel ook een keertje uitproberen? Dan kan op vrijdag 6 juli. Ik geef dan ’s avonds een workshop waarbij je een aantal nieuwe producten uit de jaarcatalogus kunt uitproberen. Kom je ook?

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelsets: Stitched All Around, Van alles wat
  • Dies: Stitched Labels Framelits
  • Punch Board: Envelope
  • Inkt: Pineapple Punch, Versamark
  • Cardstock: Basic Black, Gorgeous Grape, Granny Apple Green, Lovely Lipstick, Pineapple Punch, Whisper White
  • Overig: White Stampin’ Emboss Powder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.