Home decor

Global Stamping Friends LogoWelkom bij de maandelijkse blog hop van de Global Stamping Friends. Het thema van deze maand is Home Decor en dat heeft me wel de nodige hoofdbrekens gekost. Uiteindelijk heb ik een mooie spreuk in een lijstje verwerkt.

Bloemen zeggen meer  Stamp Set and Springtime Impressions Thinlits by Stampin' Up!Het achtergrond papier komt uit het Garden Impressions DSP. Ik vind de blauwe kleur mooi afsteken tegen het lijstje. Ik heb de vlinder uit de Springtime Impression Thinlits set een keer gestanst uit So Saffron en een keer uit Mango Melody. De vleugels heb ik een beetje omgekruld voordat ik ze vast plakte op het lijfje. Dit geeft een mooi ruimtelijk effect.

De tekst heb ik met Night of Navy op So Saffron cardstock gestempeld. Als je hiervoor de Stamparatus gebruikt kun je de stempel een aantal keer afdrukken en krijg je een strakkere tekst. De tekst heb ik uitgeknipt, op Mango Melody geplakt en nogmaals uitgeknipt.

Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de Next button te klikken kom je bij Mary Ann Rossiter.

Global Stamping Friends Next Demonstrator

Groetjes Marieke

Deelnemers:

 

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Bloemen zeggen meer
  • Dies: Springtime Impressions Thinlits
  • Inkt: Night of Navy
  • Cardstock: Mango Melody, So Saffron
  • DSP: Garden Impressions
  • Overig: Basic Jewels Clear Rhinestone

 

7 gedachten over “Home decor”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.