Liefs en een kus

In mijn werkkamer zwerven een heleboel half afgemaakte projecten. Zo ook het bloemenmandje uit de sale-a-bration. Ik had hem al lang ingekleurd maar ik had geen inspiratie voor een kaart. Vandaag heb ik hem gecombineerd met een sketch van Freshly Made Sketches.

De basiskaart heb ik gemaakt van Crumb Cake. Daarna heb ik een laag van Crisp Cantaloupe schuin afgesneden en geëmbosst met de Basket Weave embossing folder. De randjes van Pink Pirouette heb ik aangebracht door een strook achter de Basket Weave mat te plakken en de uiteinden af te snijden.

Ik heb het mandje 3x afgedrukt en de bloemen 3x ingekleurd. Zo kon ik ze in verschillende lagen opplakken met dimensionals om een 3D effect te krijgen. Ik heb voor de bloemen Pink Pirouette en Pumpkin Pie Stampin’ Blends gebruikt.

De kleuren die ik heb gebruikt zijn niet allemaal meer verkrijgbaar maar gelukkig zijn er een heleboel mooie kleuren voor teruggekomen. Ook zijn nu alle nieuwe kleuren van de Stampin’ Blends verkrijgbaar. Heb je interesse in deze alcoholmarkers? Stuur me een mailtje en ik bestel ze graag voor je.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Blossoming Basket (retired), Van alles wat
  • Embossing Folder: Basket Weave
  • Inkt: Memento Tuxedo Black
  • Stampin’ Blends: Crumb Cake, Daffodil Delight, Old Olive, Pink Pirouette (retired), Pool Party, Pumpkin Pie
  • Cardstock: Crumb Cake, Crisp Cantaloupe (retired), Pink Pirouette (retired)
  • Overig: Linnen Thread

1 een gedachte over “Liefs en een kus”

  1. I love the dimension in your basket of flowers! And it’s lovely in those colors. Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.