Blog Hop Global Stamping Friends: Balloon Celebration

Global Stamping Friends LogoHallo en welkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag is het thema Drankjes. Nu heb ik helaas niet die fantastische Bubble Over set met die leuke flesjes of de Coffee Café bundel met die schattige ijsblokjes die iedereen vandaag wel zou kunnen gebruiken. Maar in de Balloon Celebration set zitten wel teksten die verwijzen naar drankjes dus ben ik daarmee aan de slag gegaan.

Global Design Project #GDP149Ik heb het thema van de blog hop gecombineerd met de uitdaging van Global Design Project. Deze week hebben ze een color challenge in lekkere vrolijke kleuren dus dat is wel aan mij besteed.

Balloon Celebration Stamp Set by Stampin' Up!De wolken heb ik gestempeld met de Whisper White Craft inkt voor een doorschijnende look. De tekst en de touwtjes heb ik gestempeld met Night of Navy. Als je hierbij de Stamparatus gebruikt kun je de stempel net zo lang op de zelfde plek stempelen tot je een mooie strakke afdruk hebt.

De ballonnen zijn geponst met de Balloon Bouquet pons en verhoogd opgebracht met Stampin’ Dimensionals. Onder de Lovely Lipstick ballon heb ik er zelfs twee op elkaar gebruikt.

Ik hoop dat je weer genoten hebt van mijn project en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de Next button te klikken kom je uit bij Jan Musselman.

Global Stamping Friends Next DemonstratorGroetjes MariekePS. Had je al gezien dat Stampin’ Up een nieuwe bundel heeft uitgebracht en dat je bij elke €60 een coupon krijgt van €6 die je volgende maand kunt verzilveren? Kijk hier voor meer informatie.

 

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Balloon Celebration
  • Pons: Balloon Bouquet
  • Inkt: Lovely Lipstick, Night of Navy, Whisper White Craft
  • Cardstock: Bermuda Bay, Lovely Lipstick, Night of Navy
  • Stamparatus

6 gedachten over “Blog Hop Global Stamping Friends: Balloon Celebration”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.