Er is er een jarig! – Birthday Banners

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de extra blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag vieren we onze tweede verjaardag. Ik kan bijna niet geloven dat het al weer zolang geleden is en ik vind het echt super leuk dat we het al zo lang volhouden.

Bij een verjaardag horen natuurlijk kaarsjes. Ik ging aan de slag met de Birthday Banners set. Hierin zitten allerlei stempels om vrolijke verjaardagskaarten mee te maken. En de teksten passen precies op de Bunch of Banners Framelits.

Birthday Banners by Stampin' Up!Om de kaarsjes zo lang te krijgen als op deze kaart stempel je ze drie keer achterelkaar. Het geeft niet als je ze niet helemaal recht gestempeld krijgt want de overgangen verdwijnen toch onder de banner.

Het stukje vellum stanste ik met een stans uit de Lots of Labels Framelits set. Deze is helaas niet meer verkrijgbaar maar de frames uit de Stitched Seasons Framelits Dies zijn hier ook heel geschikt voor. De Stitched Seasons Framelits zijn alleen deze maand te verkrijgen dus bestel ze snel voordat ze uitverkocht zijn.

Birthday Banners by Stampin' Up!Ik maakte het kaartje ook nog in de kleuren Lemon Lime Twist, Emerald Envy, Pool Party en Night of Navy. In plaats van Emerald Envy kun je ook Call Me Clover gebruiken.

Ik hoop dat ik je weer geïnspireerd heb en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Als je op de Next button klikt kom je bij Sarah McDermott uit.

Global Stamping Friends Next DemonstratorGroetjes Marieke

Deelnemers:

 1. Lisa Ann Bernard
 2. Narelle Fasulo
 3. Amanda Farlinger
 4. Anja Reuss
 5. Amber Thompson
 6. Tricia Butts
 7. Kimberley Anne Morris
 8. Karie Beglau
 9. Angélique Nederpel
 10. Marieke Bart
 11. Sarah McDermott
 12. Jenn Curtis Charles

 

Gebruikte materialen:

 • Stempelset: Birthday Banners
 • Dies: Bunch of Banners Framelits, Lots of Labels Framelits (retired)
 • Inkt: Blueberry Brushel, Daffodil Delight, Emerald Envy (retired), Gray Granite, Lemon Lime Twist, Mango Melody, Night of Navy, Pineapple Punch, Pool Party, Basic Black (retired)
 • Cardstock: Blueberry Brushel, Emerald Envy (retired), Gray Granite, Pool Party, Whisper White

4 gedachten over “Er is er een jarig! – Birthday Banners”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.