Voorjaarsfolder en sale-a-bration

Vandaag gaat de nieuwe voorjaarscatalogus in en start de sale-a-bration. Dat betekent dat er weer een heleboel nieuwe mooie producten zijn en dat je bij je bestelling gratis producten kunt verdienen. Heb jij de catalogus nog niet gezien dan kun je hem hier downloaden.

Nieuwe nederlandse sets

Stampin’ Up! heeft weer een paar stempelsets in het Nederlands uitgebracht en deze keer zijn de vertalingen ook erg goed.

Voorjaarswensen stempelset van Stampin' Up!
Vlinderdans stempelset en Butterfly Duet Punch van Stampin' Up!
Bij deze stempelset hoort een pons waarmee je gemakkelijk en snel je gestempelde vlinders uitponst. De vleugels geef je snel een mooi kleurtje met de vlakken stempels.

Sale-a-bration

Tot en met 31 maart is het weer feest bij Stampin’ Up! Bij elke €60 die je besteedt mag je een product uitzoeken uit de Sale-a-bration folder. Ook kun je een Nederlandse set verdienen.

Door dik en dun stempelset van Stampin' Up!
Deze set is de Nederlandse versie van Part of my story en kun je uitkiezen als je voor €60 hebt besteld. Er zitten teksten voor alle gelegenheden in.

Verdien extra rewards

Bij een besteding van €275 of meer krijg je €27 extra Stampin’ Rewards. Je kunt deze verdienen door zelf een grote bestelling te doen of een Stampin’ Party te organiseren.

Rewards tabel

Instappen bij Stampin’ Up!

Heb je een hele lange verlanglijst dan raad ik je aan om in te stappen bij Stampin’ Up! Tijdens de Sale-a-bration mag je voor €230 producten uitzoeken en hoef je daar maar €129 voor te betalen.

Join options

Ook kun je de exclusieve Craft & Carry Tote uitzoeken als je instapt. Je betaalt dan €160 voor het hele pakket.

Als je instapt dan zit je nergens aan vast. Je wordt niet verplicht om later Stampin’ Up! producten te kopen.

Door bij mij in te stappen wordt je automatisch lid van mijn stempelteam De stempelheksen. Wij komen ongeveer 1x per maand bij elkaar om gezellig te stempelen. Kom je er ook bij?

Heb je nog vragen schroom dan vooral niet om contact met me op te nemen. Ik leg het graag aan je uit!

Groetjes Marieke


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.