Delfs blauwe vazen

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag hebben we een extra blog hop met producten uit de nieuwe voorjaarscatalogus en sale-a-bration folder.

Vibrant Vases by Stampin' Up!

Ik ben aan de slag gegaan met de Vibrant Vases set. Dit is een nieuwe set die past bij de Varied Vases bundel. Een leuke uitbreiding voor je Vases Builder Punch dus.

Vibrant Vases and Bases Builder Punch by Stampin' Up!

Het leuke aan deze set is dat de lijnen dik zijn en de vulling een wat lichter resultaat geeft. Hierdoor kun je met dezelfde kleur over elkaar heen stempelen.

Vibrant Vases and Bases Builder Punch by Stampin' Up!

Ik heb alle onderdelen op een apart stuk Whisper White gestempeld. De bloemen heb ik gestempeld met behulp van de Stamparatus. Hierdoor kon ik eerst de bloemen stempelen door de stelen af te plakken en daarna de stelen door de bloemen af te plakken.

Ik hoop dat je weer genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ben je benieuwd naar de andere projecten? Hop dan snel door naar de volgende deelnemer door op de next button te klikken.

Global Stamping Friends Next Demonstrator
Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Vibrant Vases
  • Ponst: Vases Builder Punch
  • Inkt: Blueberry Bushel, Granny Apple Green, Mango Melody, Lovely Lipstick, Rich Razzleberry
  • Cardstock: Blueberry Bushel, Whisper White


11 gedachten over “Delfs blauwe vazen”

  1. This card just made me smile – not only is it beautiful but I remembered that I have that stamp set inside an unopened box of Stampin’ Up! goodies. I must finish two assignments for college first though! Thanks for sharing x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.