Uitnodigingen met Hello cupcake

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag hebben we als thema Stamper’s Choice en ik heb gekozen voor de Hello Cupcake set uit de Sale-a-bration. Als je voor €60 besteld kun je deze set gratis uitzoeken.

Laatst gaven we een kinderfeestje en wat is er dan leuker dan zelf je uitnodigingen maken. Met de Hello Cupcake set stempel je in een mum van tijd een paar feestelijke kaarten.

Hello Cupcake by Stampin' Up!

Op een stukje WhisperWhite stempelde ik de cupcake en op de achtergrond stempelde ik nog wat sprinkles. De tekst komt uit de Party with Cake set. Deze is helaas niet meer verkrijgbaar maar in de nieuwe Nederlandse set Voorjaarswensen zit ook een tekst die geschikt is voor uitnodigingen.

Hello Cupcake and Call me Cupcake Dies by Stampin' Up!

Dit jaar brengt Stampin’ Up! dies uit die passen bij de stempelsets uit de Sale-a-bration. Bij de Hello Cupcake set horen deze super schattige Call me Cupcake Thinlits Dies waarmee je naast de cupcake ook nog allerlei leuke versieringen kunt uitstansen. Deze dies zijn van 1 tot en met 31 maart te verkrijgbaar.

Gezellig dat je even een kijkje kwam nemen op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Je komt bij de volgende deelnemer door op onderstaande button te klikken. Veel plezier!

Global Stamping Friends Next Demonstrator
Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Hello Cupcake, Party with Cake (retired)
  • Inkt: Coastal Cabana, Gorgeous Grape, Granny Apple Green, Melon Mambo, Soft Suede
  • Cardstock: Coastal Cabana, Gorgeous Grape, Granny Apple Green, Melon Mambo, Whisper White7 gedachten over “Uitnodigingen met Hello cupcake”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.