Hele fijne Paasdagen!

Stampin' Dreams Blog Hop

Welkom bij de Stampin’ Dreams Blog Hop. Vandaag hebben we het thema Pasen. Bij Pasen denk ik meteen aan bloemen en dan vooral tulpen. Vorig jaar heb ik dan ook de tulpen uit de Boeket vol goede wensen set gebruikt. Dit keer heb ik gekozen voor de grote bloem uit de Incredible Like You stempelset.

Incredible Like You Stamp Set by Stampin' Up!

In de Incredible Like You stempelset zitten two-step stempels. Dit houd in dat je met twee stempels over elkaar heen stempelt waardoor je een mooi schaduw effect krijgt. Bij deze kaart heb ik Poppy Parade voor de bloemen gebruikt en Granny Apple Green voor de blaadjes.

Ik hou heel erg van laagjes op mijn kaart dus ik heb de bloemen en blaadjes met de hand uitgeknipt. Als je dit te veel werk vindt, kun je ook de achtergrond blaadjes en bloem op het stukje Whisper White cardstock stempelen en alleen de bloem op het tekstvak uitknippen.

Incredible Like You Stamp Set by Stampin' Up!

De tekst komt uit de set Voorjaarswensen. Hierin zitten teksten voor allerlei gelegenheden met mooie lettertypes. Het tekstvak heb ik gemaakt met behulp van de Rectangle Stitched Framelits Dies.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat. Kijk voor meer inspiratie bij de andere deelnemers in de lijst hieronder.

Groetjes Marieke

Deelnemers:

Gebruikte materialen:

  • Stempelsets: Incredible Like You, Voorjaarswensen
  • Dies: Rectangle Stitched Framelits
  • Inkt: Granny Apple Green, Poppy Parade, Memento Tuxedo Black
  • Cardstock: Basic Black, Whisper White
  • DSP: Botanical Butterfly
  • Overig: Clear Rhinestones

6 gedachten over “Hele fijne Paasdagen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.