Dansende vlinders

Als ik geen inspiratie heb ga ik op zoek naar een uitdaging en zo kwam ik bij het Just Add Ink Challenge Blog. Deze week hebben ze een sketch waarbij ik meteen een idee met de Beauty Abounds bundel kreeg.

In de Butterfly Beauty Thinlits Dies set die bij de Beauty Abounds stempelset hoort zitten maar liefst 15 losse vlinder dies. Daarmee kun je in 1 keer een heleboel vlinders stansen en dat heb ik gedaan voor deze kaart.

Beauty Abounds and Butterfly Beauty Thinlits Dies by Stampin' Up!

De bubbels onder de vlinders heb ik gestempeld in Coastal Cabana met de twee bubbel stempels uit de Beauty Abounds set.

Beauty Abounds and Butterfly Beauty Thinlits Dies by Stampin' Up!

Voor de vlinders heb ik Bermuda Bay en Granny Apple Green cardstock gebruikt. Ik heb eerst de Bermuda Bay vlinders opgeplakt en vervolgens de Granny Apple Green vlinders alleen in het midden vastgeplakt. Zo blijven de vleugeltjes leuk omhoog gekruld.

Beauty Abounds and Butterfly Beauty Thinlits Dies by Stampin' Up!

De tekst in de binnenkant is geëmbosst met wit embossing poeder en maakt de kaart helemaal af.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn kaartje en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Beauty Abounds
  • Dies: Butterfly Beauty Thinlits
  • Inkt: Bermuda Bay, Coastal Cabana, Granny Apple Green
  • Cardstock: Bermuda Bay, Coastal Cabana, Whisper White
  • Overig: wit embossing poeder

2 gedachten over “Dansende vlinders”

  1. Oh this is gorgeous! I too thought of this stamp set but couldn’t make it work – you have totally nailed it with your design and placement. Thanks for joining us at Just Add Ink this week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.