Nog meer dansende vlinders

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de extra blog hop van de Global Stamping Friends. Afgelopen weekend was OnStage, het halfjaarlijkse event van Stampin’ Up! Hierbij wordt de nieuwe jaarcatalogus gepresenteerd en kunnen wij demonstrators alvast de nieuwe producten bewonderen. Ik kan je vertellen dat er heel wat moois aan zit te komen maar daar later meer over.

Het thema van deze blog hop is nieuwe producten of producten die nog even blijven. Helaas kon ik niet bij OnStage zijn dus ik kan jullie geen nieuwe producten showen. Ik heb gekozen voor een bundel die er in blijft: de Beauty Abounds met de super mooie vlinder stansen. Ik liet van de week al dit kaartje zien waarmee ik eervolle vermelding kreeg bij het Just Add Ink Challenge Blog.

Butterfly Beauty Thinlits Dies by Stampin' Up!

Voor dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van de twee grote stansen uit de Butterfly Beauty Thinlits Dies set. Hiermee kun je mooie lagen maken. Ik heb gekozen voor Berry Burst en Blackberry Bliss. De Blackberry Bliss vlinders heb ik bewerkt met de Wink of Stella voor een extra chic glitter effect. Echt jammer dat Berry Burst ons gaat verlaten. Wil je nog wat van deze kleur hebben? Bestel dan snel want op=op.

Butterfly Beauty Thinlits Dies by Stampin' Up!

De achtergrond is een beetje slecht te zien op deze foto’s. Ik heb een witte rechthoek gestanst met de Rectangle Stitched Framelits Dies en deze bestempeld met de bubbel stempels. Daaronder zit nog een mat die ik geëmbosst heb met de Tufted Embossing Folder.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Om de creaties van de andere deelnemers te bekijken klik je op de Next button en kom je uit bij Amanda Bates. Ik wens je een heel fijn Paasweekend!

Global Stamping Friends Next Demonstrator
Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempel: Beauty Abounds
  • Stansen: Butterfly Beauty Thinlits
  • Embossing Folder: Tufted
  • Inkt: Pink Pirouette (retired)
  • Cardstock: Berry Burst, Blackberry Bliss, Pink Pirouette (retired), Whisper White

Deelnemers

7 gedachten over “Nog meer dansende vlinders”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.