Orchidee in een lijstje

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de maandelijkse blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag hebben we het thema bloemen en blaadjes. Ik heb gekozen voor de Climbing Orchid stempelset in combinatie met de Orchid Builder Framelits Dies. Met deze set kun je orchideeën in twee verschillende maten maken. Je kunt ze in een keer stempelen of uit meerdere lagen laten bestaan zoals ik hier heb gedaan. Ook heb je de keuze uit blaadjes met stippen en blaadjes met strepen. Kortom een heel veelzijdige set. Helaas gaat deze set niet over naar de nieuwe catalogus dus als je hem nog wilt hebben dan moet je hem nu bestellen.

Climbing Orchid Stamp Set and Orchid Builder Framelits Dies by Stampin' Up!

De bloemen heb ik gestempeld met Lovely Lipstick en de hartjes met Blushing Bride. De blaadjes heb ik gestempeld met Granny Apple Green en vervolgens ingekleurd met de Granny Apple Green Light Blend. Zo kregen ze net wat meer kleur.

Helaas zit er geen stans voor een tak in de bundel. Ik heb gebruik gemaakt van een stans uit de Beautiful Branches Dies set maar deze is niet meer verkrijgbaar. Een goed alternatief is de tak uit de Seasonal Layers Dies set.

Het lijstje heb ik gemaakt van Gray Granite cardstock van 20 x 25 cm. Mijn rand is 1 cm breed. Hier vind je een tutorial voor het maken van een shadowbox.

De achtergrond is gemaakt van een stuk Soft Seafoam cardstock van 10 x 15 cm wat ik bewerkt heb met de Layered Leaves 3D Embossing Folder.

Ik hoop dat je weer genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Door op de next button te klikken kom je uit bij Tricia Butts uit en kun je de andere bijdragen bekijken.

Global Stamping Friends Next Demonstrator
Groetjes Marieke

Deelnemers:

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Climbing Orchid
  • Dies: Orchid Builder Framelits, Beautiful Branches Thinlits
  • Inkt: Blushing Bride, Granny Apple Green, Lovely Lipstick
  • Cardstock: Gray Granite, Early Espresso, Soft Seafoam, Whisper White
  • Embossing Folder: Layered Leaves 3D
  • Overig: Granny Apple Green Light Blend

10 gedachten over “Orchidee in een lijstje”

  1. I love this set and sorry to see it go I have so many things I want to make with it and this project is so cute it would totally make the list!

  2. I would love to know, how you made the frame for your beautiful orchid? I’ve been wanting to make one, but have no idea how! Thank you for being a part of the blog hop!

  3. Absolutely beautiful and I’m gutted this set is retiring – I’ve not even used it yet! Thanks for sharing x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.