Pop and twist card

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag hebben we als thema ‘Special Celebrations’ met als extra uitdaging iets anders dan een gewone kaart.

Ik heb gekozen voor de pop and twist card. Als je deze kaart opent dan springt er een soort banner uit. Super leuk om naar iemand te sturen die je net iets extra’s wil geven. In dit filmpje wordt goed uitgelegd hoe je zo’n kaart maakt. Ook worden er tips gegeven om hem aan te passen aan je eigen formaat.

Free as a Bird by Stampin' Up!

Voor de kaart heb ik gekozen voor de nieuwe Free as a Bird bundel en het bijbehorende Bird Ballad DSP. Ik vind deze vogeltjes echt super schattig en ze passen ook heel goed bij de Hugs from Shelli Paper Pumpkin.

Free as a Bird by Stampin' Up!

Voor de buitenkant heb ik een half A4 (29,7 x 10,5 cm) dubbel gevouwen. Voor de pop-up heb ik twee stroken van 26 x 4,5 cm gebruikt.

Free as a Bird by Stampin' Up!

Hier nog een detail van de pop-up. Ik heb alle afdrukken ingekleurd met de Stampin’ Blends.

Ik hoop dat je weer genoten hebt van mij bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Door op de next button te klikken kom je uit bij Amanda Bates van The Craft Spa. Ik wens je een fijn Pinksterweekend!

Global Stamping Friends Next Demonstrator
Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Free as a Bird, Voorjaarswensen (tekst)
  • Dies: Stitched Nested Labels
  • Inkt: Memento Tuxedo Black
  • Cardstock: Calypso Coral, Daffodil Delight, Vellum, Whisper White
  • DSP: Bird Ballad
  • Overig: Stampin’ Blends in kleuren van het DSP

Deelnemers:

11 gedachten over “Pop and twist card”

  1. Wow – those are some epic fussy cutting skills! Great card and the twist and pop feature is so fun. Thanks for sharing x

  2. Your projects are always wonderful Marieke! I love the coloring on your Bird Branch image, and the Vellum behind it really sets it off. TAF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.