Schudkaart met pandaberen

Maandag kreeg ik mijn bestelling met nieuwe producten en daar ben ik gelijk mee aan de slag gegaan. Deze pandaberen stempel komt uit de super schattige Wildly Happy stempelset. Ik had nog een stuk DSP met bamboe erop wat er super bij past.

De inspiratie voor de layout komt van het Just Add Ink Challenge Blog, het idee van de schudkaart komt van TGIF Challenges en Stampin’ Up! Only Challenges daagde me uit om een nieuwe favoriete set te gebruiken.

Stampin' Up! Wildly Happy Stamp Set

Het schudgedeelte maakte ik met het grootste vierkant uit de Stitched Shapes Dies set en de Layering Squares Dies. De blaadjes zijn gemaakt met een steeltjes stans uit de Stylish Stems Framelits Dies set. Deze set is helaas niet meer te verkrijgen maar een goed alternatief zou het blaadje uit de Bouquet Bunch Dies set zijn.

Gezellig dat je even een kijkje kwam nemen. Ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Fijne dag en tot de volgende keer!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Wildly Happy
  • Dies: Layering Squares, Stitched Shapes, Stylish Stems Framelits (retired)
  • Inkt: VersaFine Onyx Black / Archival Basic Black (retired)
  • Cardstock: Old Olive, Window Sheet
  • DSP: Botanical Gardens (retired)
  • Overig: Watercolor Pencils, Aqua Painter

4 gedachten over “Schudkaart met pandaberen”

  1. What a sweet card! I love your idea to use small bamboo leaves in your shaker!!! Thanks for joining TGIF Challenges this week.

  2. The panda’s are so striking against the dark patterned paper Marieke. I love your idea of adding a shakers window filled with leaves, such a great match to your panda’s. Thanks for joining us at Just Add Ink this week. Kim

  3. Your pandas are adorable! They look fantastic on that DSP too, I love it. I bought that stamp set but I haven’t gotten to play with it yet. Thanks for joining us at SUO Challenges, hope to see you for our next challenge starting soon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.