De najaarscatalogus is uit!

Vandaag is de najaarscatalogus uitgekomen. Deze staat boordevol nieuwe producten voor het najaar en de winter. Als je vaste klant van mij bent valt de folder binnenkort bij je door de bus. Wil jij hem alvast inkijken? Hier kun je hem downloaden.

Er zijn weer twee nieuwe Nederlandse sets bijgekomen. De eerste bestaat uit teksten voor Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Deze teksten zitten in een bundel met de Christmas Layers Dies en hiermee kun je sterren en kersttakken uitstansen.

De tweede set bestaat uit stempels van kopjes en bijpassende stansen om de kopjes en de versieringen uit te stansen. Het bijzondere aan deze stempels is dat ze aan beide kanten kunnen stempelen zodat je het kopje kunt omdraaien.

DSP actie

Deze maand krijg je bij onderstaande Designer Series Papers uit de jaarcatalogus het vierde pak vierde gratis. Hier kun je alle DSP beter bekijken.

Nieuwe workshops

Vrijdagavond 13 september: mini pizzadoosje en 4 kaartjes met envelopjes versieren.

Zaterdag 5 oktober: world cardmaking day, een hele dag samen knutselen.

Vrijdagavond 1 november: kerstkaarten.

Meer informatie volgt binnenkort maar hou deze dagen alvast vrij!

Bestellen

Ben je helemaal enthousiast geworden van alle nieuwe producten of heb je nog een lijstje liggen van de jaarcatalogus? Maandag 16 september doe ik weer een verzamelbestelling. Geef je bestelling uiterlijk zondagavond 15 september aan mij door.

Groetjes Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.