Truck met kerstboom

Nu de bomen weer verkleuren en de regen met bakken uit de lucht komt wordt het weer tijd om aan de kerstkaarten te beginnen. Voor deze kaart heb ik me laten inspireren door TGIF Challenges!

Op deze kaart heb ik een lijstje gemaakt met behulp van de Stitched Rectangles Dies. Met de Subtle 3D Embossing Folder heb ik er een subtiel reliëf aan toegevoegd.

Ride with Me Stamp Set by Stampin' Up!

De truck en kerstboom komen uit de Ride with me stempelset en zijn ingekleurd met de Stampin’ Blends. Naast een kerstboom kun je ook ballonnen of pompoenen in de laadbak stempelen. Bij deze stempelset horen Truck Ride Dies waarmee je een 3D truck kunt maken.

De tekst komt uit de nieuwe Nederlandse set Knusse Kerst welke boordevol zit met leuke teksten voor Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. Ik heb de tekst uitgeknipt en met een dimensional opgepakt zodat het lijkt alsof er een banner achter de auto hangt.

Leuk dat je even een kijkje op mijn blog nam. Ben jij al aan je kerstkaarten begonnen?

Groetjes Marieke

Gebruikte matrialen

  • Stempelset: Ride with Me, Knusse Kerst (Nederlandse vertaling van Itty Bitty Christmas)
  • Stansen: Stitched Rectangles
  • Inkt: Memento Tuxedo Black
  • Stampin’ Blends: Basic Black, Call me Clover, Daffodil Delight, Poppy Parade, Smoky Slate
  • Cardstock: Poppy Parade, Whisper White
  • Overig: Basic Black Stampin’ Write Marker

1 een gedachte over “Truck met kerstboom”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.