Mini kaartjes

Morgenavond geef ik een workshop mini pizzadoosjes versieren. Ik vind het leuk om dan verschillende voorbeelden te maken zodat men wat te kiezen heeft maar vijf verschillende pizzadoosjes vond ik een beetje te veel van het goed. Daarom maakte ik nog een paar mini kaartjes die boven op een mini pizzadoosje passen.

Voor dit kaartje gebruikte ik Frozen Treats stansen in combinatie met het vrolijke Tasty Treat DSP. De binnenkant versierde ik met het super leuke ijsjes tape uit de Tasty Treat Washi Tape set.

Voor dit kaartje gebruikte ik de Festival of Trees stempel set in combinatie met de Tree pons. De ballen zijn gestempeld met VersaMark en bewerkt met zilver embossingpoeder. Het DSP en het Washi Tape is uit de All is Calm serie.

Voor dit kaartje combineerde ik het Naturally Eclectic DSP met de Oh So Eclectic stempelset en Eclectic Layers stansen. Ik blijf dit een hele mooie Suite vinden maar ik heb hem echt nog te weinig gebruikt dus hij komt vast nog wel vaker voor bij.

Lijkt het jou wel wat om ook een pizzadoosje met een van deze kaartjes te versieren? Er zijn nog plekjes vrij morgen. Zie ik je dan?

Groetjes Marieke

1 een gedachte over “Mini kaartjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.