Verjaardagskaart met So Many Stars bundel

Vandaag is mijn oudste zoon Sven jarig en dat is natuurlijk wel een kaartje waard. Ik ging aan de slag met de So Many Stars bundel. Deze is namelijk niet alleen geschikt voor kerstkaarten maar ook voor stoere jongenskaarten.

Ik stanste eerst alle sterren uit een mat van Night of Navy. Deze sterren verving ik door Lemon Lime Twist, Emerald Envy en Soft Sky sterren. Ik vind dit echt een super stoere kleurencombinatie.

De letters van de naam stanste ik met de Hand-Lettered Prose Dies. Deze stansen hebben precies de goede maat om op een kaartje te gebruiken. De overige tekst stempelde ik met de losse letters uit de Labeler Alphabet set. Deze is helaas niet meer te koop maar de letters uit de Make a Difference set zijn een goed alternatief.

Sven vond zijn kaartje heel mooi. Ik hoop dat jij ook geïnspireerd bent om de So Many Stars bundel voor andere projecten dan kerst te gebruiken.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Labeler Alphabet (retired)
  • Stansen: Stitched Starts, Hand-Lettered Prose
  • Inkt: Lemon Lime Twist (retired)
  • Cardstock: Emerald Envy (retired), Lemon Lime Twist (retired), Soft Sky (retired), Whisper White

1 een gedachte over “Verjaardagskaart met So Many Stars bundel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.