Herfstkaart

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag hebben we het thema Plaids. Ik heb de Buffalo Check achtergrond stempel gebruikt om een dekenstof te creëren. En omdat de herfst nu toch wel echt zijn intrede heeft gedaan, heb ik een herfstkaart gemaakt.

De dekenstof maak je door eerst de Buffalo Check te stempelen. Dit kun je het beste doen met behulp van je Stamparatus want dan kun je hem nog eens afdrukken als het de eerste keer niet helemaal goed gelukt is. Daarna breng je lijnen aan met de Stampin’ Write Markers. Door de dunne en de dikke punten te combineren krijg je banen in verschillende breedtes. Zo lijkt het echt een geweven stof.

De boom komt uit de Rooted in Nature set. Ik heb inkt op de boomstempel aangebracht met met verschillende kleuren Stampin’ Write Markers en meerdere keren over elkaar heen afgedrukt met behulp van de Stamparatus. Ik gebruikte deze techniek al eerder bij deze kaarten maar nu heb ik voor herfstkleuren gekozen.

Ik hoop dat je weer genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Als je op de Next button klikt kom je uit bij Rachel Macleod van On The Wings of Craft. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers en een fijn weekend!

Global Stamping Friends Next Demonstrator
Groetjes Marieke

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Buffalo Check, Rooted in Nature
  • Dies: Nature’s Roots
  • Cardstock: Cherry Cobbler, Vellum, Whisper White
  • Inkt: Cherry Cobbler
  • Stampin’ Write Markers: Cherry Cobbler, Crushed Curry, Early Espresso, Mango Melody, Merry Merlot, Pumpkin Pie, Real Red
  • Overig: Early Espresso Seam Binding Ribbon (retired)

6 gedachten over “Herfstkaart”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.