Van Sint en Piet

Dit jaar had ik mijn moeder met lootjes trekken en zij is ook helemaal dol op stempelen en kaartjes maken dus wat is er dan leuker om het cadeau te verpakken met Stampin’ Up! producten.

Ik had de drie Delicata metallic inktpads voor haar gekocht en daar vond ik het Brightly Gleaming DSP wel mooi bij passen. Het dekseltje is gemaakt met het sterretjes papier. Voor de onderkant heb ik Mango Melody gebruikt. Ik vind dat super mooi combineren met Night of Navy en koper.

Het labeltje is gemaakt met een ovaal uit de Layering Ovals Dies set. De tekst Van Sint en Piet komt uit de Knusse Kerst set. Deze zit boordevol leuke Nederlandse teksten voor Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Deze set is nog tot en met 2 januari te verkrijgen zo lang de voorraad strekt dus als je hem nog wilt hebben bestel hem dan snel.

Ik wens je een hele fijne Sinterklaasavond!

Groetjes Marieke

Gebruikte Materialen

  • Stempelset: Knusse Kerst
  • Stansen: Layering Ovals
  • Inkt: Celestial Copper Delicata Metallic Ink
  • Cardstock: Mango Melody
  • DSP: Brightly Gleaming
  • Lint: Whisper White Sheer Ribbon (retired), Copper Metallic Thread (retired)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.