De laatste kerstkaarten van dit jaar

Elk jaar neem ik me voor om op tijd aan de kerstkaarten te beginnen. Gewoon vanaf januari elke maand eentje dan heb ik er toch al minstens acht voordat de nieuwe najaarsfolder uitkomt. Toch draait het altijd uit op een eindsprint begin december. Dit jaar komen de meeste kaarten wel aan voor kerst dus dat is al pure winst ten opzichte van vorige jaren toen het meestal nieuwjaarswensen werden. Maar ach het gaat om het gebaar toch?

Dit kaartje maakte ik na van de voorkant van de najaarsfolder. De labels zijn gemaakt met de Mini Curvy Keepsakes Box Dies. Ik heb het Brightly Gleaming DSP als uitgangspunt genomen en daar bijpassende kleuren bij gezocht: Old Olive, Night of Navy en koper.

Voor dit kaartje gebruikte ik een stukje Wrapped in Plaid DSP. Het kopje is gestanst uit Night of Navy en Shaded Spruce en de tekst is gestempeld met Golden Glitz Delicata Metallic Inkt.

Ook voor dit kaartje gebruikte ik de Cup of Christmas Bundel. De kopjes stanste ik uit Pretty Peacock, Granny Apple Green en Poppy Parade. Een onverwacht frisse kerstcombinatie die ik zeker vaker ga gebruiken.

De achtergrond van Sahara Sand bewerkte ik met de Subtle embossing folder voor wat meer structuur. De tekst komt uit de Nederlandse versie van deze bundel.

Deze kaart is met een al wat oudere Sleigh Ride Edgelit Dies gemaakt. Ik maakte het kaartje van Narelle Farrugia na en combineerde de nieuwe kleur Rococo Rose met Gray Granite en Whisper White. Een zachte maar moderne kerstcombinatie.

Ook dit laatste kaartje is met een oude set gemaakt, namelijk de Festival of Trees bundel. De boompjes stempelde ik met VersaMark op het gekleurde cardstock en ik bewerkte ze met wit embossingpoeder. Ik gebruikte Purple Posy, Blushing Bride, Soft Sea Foam, Pool Party en Balmy Blue

De achtergrond bewerkte ik met de Falling Snow embossing Folder en de tekst uit de Knusse Kerst set is gestempeld met Silvery Shimmer Delicata Metallic Inkt.

Dit waren mijn laatste kerstkaarten van dit jaar. Ik ben er wel eventjes klaar mee. Heb jij ze nog niet af? Relax een nieuwjaarswens wordt ook gewaardeerd want echte post is toch zoveel leuker!

Ik wens je hele fijne kerstdagen. Hier in Nederland worden ze niet wit maar zo als de tekst uit de Knusse Kerst set zegt: Met veel suiker heb je ook een witte kerst!

Groetjes Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.