Mini Curvy Keepsakes Boxes

Met de Mini Curvy Keepsakes Box Die maak je in een handomdraai veel leuke doosjes. In de set met stansen zitten ook bijpassende labels met een mooi gestikt randje. Ik maakte er een heleboel om kado te geven voor kerst. In sommige stopte ik een chocolaatje en in andere een ledlampje.

Dit doosje stanste ik uit vellum. De sterren komen uit de So Many Stars set en zijn bewerkt met zilver embossing poeder.

Dit doosje stanste ik uit Mercury Glass Designer Acetate. De takjes zijn gestanst met dies uit de Mini Curvy Keepsakes Box set en de besjes zijn gemaakt met kleine strasssteentjes die ik met een Stampin’ Blend rood heb gekleurd.

Deze doosjes stanste ik uit het Wrapped in Plaid Specialty DSP. Ik vind ze heel chique geworden met dat goud.

Voor de medewerkers van het buurtteam waar ik vrijwilligerswerk doe maakte ik doosjes met een chocolaatje erin. Het DSP is een blokje van de Pipoos.

Deze maakte ik met de Snow Front stempelset. Eerst stanste ik een doosje uit Thick Whisper White dat ik vervolgens blauw kleurde een sponge dauber met Pacific Point en Seaside Spray. De afbeeldingen stempelde ik met Night of Navy.

Een pinguïn kon ook dit jaar niet ontbreken want mijn partner spaart ze. Ik ben in al mijn stansen gedoken om de juiste vormen te vinden. De voetjes komen uit de Hello Cupcake set uit de Sale-a-bration van vorig jaar en het hartje van de snavel uit de Window Box Dies set.

Ik had niet gedacht dat ik zoveel doosjes zou maken en had daarom de set van een vriendin geleend. Maar ik vind ze zo leuk dat hij inmiddels op mijn verlanglijstje staat. Gelukkig gaat hij mee naar de nieuwe folder en kun je hem nog een tijdje bestellen.

Ik wens je een hele fijne oud en nieuw!

Groetjes Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.