Bloemen maken met de daisy ponsen

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag hebben we het thema Twisted. Hierbij kun je bijvoorbeeld een verjaardagsset gebruiken om een kerstkaart mee te maken of met iets wat je anders op een kaart zou plakken nu een 3D item mee maken. Ik heb gekozen voor het laatste en de Daisy ponsen gebruikt om een mand vol bloemen te maken.

Medium Daisy Punch by Stampin' Up!

De bloemen maak je met de Medium Daisy Punch. Eerst stempel je het kleine margrietje uit de Pluk de dag stempelset en vervolgens pons je hem uit. Je heb per bloem 4 uitgeponste bloemen nodig. Deze plak je verspringend op elkaar en daarna krul je de blaadjes om met behulp van een vouwbeen of een schaar.

Voor het hartje van de bloem heb ik de grote margriet op een stukje Early Espresso gestempeld en de hartjes uitgeponst met een 1/2″ Circle Punch. Vervolgens heb ik de cirkel een beetje opgebold met een bolletjes pen en deze met een dimensional in het midden van de bloem geplakt.

Bloemenmandje

De bloemen heb ik met een lijmpistool op houten stokjes geplakt. De groene takjes zijn nep en heb ik bij het tuincentrum gevonden. In het mandje zit een stukje steekschuim voor droogbloemen en daar heb ik de bloemen en de takjes ingestoken.

Ik hoop dat ik je met deze bloemen een beetje heb kunnen opfleuren in deze rare en moeilijke tijd. Mij helpt het heel erg om even te gaan zitten knutselen en de rest van de wereld even buiten te sluiten. Ik hoop dat het jou ook helpt.

Ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Als je op de next button klikt kom je uit bij Jan Musselman. Fijn weekend!

Global Stamping Friends Next Demonstrator
Groetjes Marieke

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Pluk de dag (Daisy Lane)
  • Ponsen: Medium Daisy, 1/2″ Circle
  • Cardstock: Early Espresso, Melon Mambo, Pineaple Punch, Poppy Parade, Powder Pink, Pumkin Pie
  • Inkt: Early Espresso, Melon Mambo, Pineaple Punch, Poppy Parade, Powder Pink, Pumkin Pie

7 gedachten over “Bloemen maken met de daisy ponsen”

  1. Wow, your flowers look so real! This is fantastic Marieke! You have obviously put a lot of work into this creation and it’s blooming marvelous! Thanks for sharing x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.