Bloemenkaarten met de Sending Flowers Dies

Je kent het vast wel. Je begint met een kaartje, stanst wat bloemen uit en probeert wat kleuren uit. Uiteindelijk heb je je kaart in elkaar geplakt en heb je heel veel bloemen over. Met dit restant begin je aan een nieuwe kaart en weer probeer je wat uit en weer hou je wat over. Zo ging dat ook met de kaarten die ik vandaag laat zien. Voor al deze kaarten gebruikte ik de Sending Flowers Dies uit de Sale-a-bration.

Ik begon met die paaskaartje. Met de grote ronde stans stanste ik de voorgrond uit Granny Apple Green cardstock. De achtergrond van de kaart is Pretty Peacock. De bloemen zijn gestanst uit Poppy Parade, Pineapple Punch en Very Vanilla. De tekst komt uit de Voorjaarswensenset en is gestempeld met Pretty Peacock op een stukje Very Vanilla cardstock wat weer is uitgestanst met de Stitched So Sweetly Dies.

Voor het tweede kaartje gebruikte ik de kleuren Island Indigo, Pool Party, Poppy Parade, Mango Melody en Very Vanila. De tekst komt ook uit de Voorjaarswensenset en is gestempeld in Island Indigo. De stans voor het label zit in de Sending Flowers Dies set. Het Whisper White Baker’s Twine heb ik met de Dark Poppy Parade Stampin’ Blend gekleurd.

Voor deze kaart heb ik mijn favoriete kleuren van een paar jaar terug gebruikt: Emerald Envy, Lemon Lime Twist, Berry Burst, Blackberry Bliss en Very Vanilla. De tekst komt wederom weer uit de Voorjaarswensenset.

Ik hoop je wat opgefleurd te hebben met deze vrolijke bloemenkaarten en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Met het tweede kaartje doe ik mee met de wedstrijd van Kylie’s International Blog Highlights. Je kunt hier stemmen op de mooiste kaarten. Breng jij ook je stem uit?

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Voorjaarswensen
  • Stansen: Sending Flowers, Stitched So Sweetly
  • Cardstock: Berry Burst, Blackberry Bliss, Emerald Envy, Granny Apple Green, Island Indigo, Lemon Lime Twist, Mango Melody, Pineapple Punch, Poppy Parade, Pool Party, Pretty Peacock, Very Vanila.
  • Inkt: Berry Burst (retired), Island Indigo (retired), Pretty Peacock
  • Baker’s Twine: Whisper White, Blackberry Bliss Thick (retired)

2 gedachten over “Bloemenkaarten met de Sending Flowers Dies”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.