Fijne Pasen met de Fable Friends

In mijn ufo-box vond ik nog een paar afdrukken van de Fable Friends. Ik had ze vorig jaar al ingekleurd met het idee er paaskaarten van de maken maar dat was er niet van gekomen. Dit jaar heb ik er wel twee kaarten mee gemaakt.

Voor deze kaart heb ik de layout gebruikt die bij de Fable Friends set in de catalogus staat. Het DSP op de achtergrond is onderdeel van het Tutti-frutti DSP. Voor de dubbele kaart en de tekst heb ik Sweet Sugarplum gebruikt. De tekst komt uit de Voorjaarswensen stempelset.

Dit konijntje uit de Fable Friends vind ik echt super schattig. Ik had hem best snel ingekleurd maar ik kon er maar geen layout mee bedenken. Uiteindelijk heb ik een frame uit de Ornate Frames Dies Set gebruikt. Het DSP is al een oudje. Het komt uit de Wildflower DSP dat je ooit in de Sale-a-bration kon uitzoeken. Het lint is Crinkled Seam Binding Ribbon uit de Voorjaarsfolder. Dit lint valt super soepel en je kunt er makkelijk mooie strikken mee maken. Ook kun je het met je Stampin’ Blends elke kleur geven die je maar wilt. Echt een aanrader.

Met dit laatste kaartje doe ik mee aan de Spring/Easter challenge van Global Design Project.

Bij deze wens ik je nog een heel fijn paasweekend!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Fable Friends, Van alles wat, Voorjaarswensen
  • Stansen: Ornate Frames Dies
  • Cardstock: Petal Pink, Sweet Sugarplum, Whisper White
  • Inkt: Calypso Coral, Versamark
  • Stampin’ Blends
  • Lint: Crinkled Seam Binding Ribbon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.