Beautiful Friendship verjaardagskaart

Stampin' Dreams Blog Hop

Welkom bij de Stampin’ Dreams blog hop. Vandaag hebben we het thema Verjaardag. Ik ging aan de slag met de Beautiful Friendship stempelset. Deze lag al een tijdje op de plank maar ik had hem nog steeds niet gebruikt dus de hoogste tijd om er mee te stempelen.

Voor deze kaart beïnkte ik de rozen stempels met Pineapple Punch en vervolgens bracht ik met een sponge dauber Mango Melody aan. Zo krijg je een beetje kleurverloop in je afdruk. De hartjes in de bloemen stempelde ik met Mango Melody. Voor de blaadjes gebruikte ik Granny Apple Green en voor de takjes Lovely Lipstick.

Ik hoop dat je weer hebt genoten van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers!

Groetjes Marieke

Deelnemers

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Beautiful Friendship
  • Inkt: Granny Apple Green, Lovely Lipstick, Mango Melody, Pineapple Punch
  • Cardstock: Granny Apple Green, Whisper White (Thick)
  • Overig: Sponge Daubers

3 gedachten over “Beautiful Friendship verjaardagskaart”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.