Kopje thee voor jou

Als ik met vriendinnen een knutseldagje heb dan wil ik altijd zoveel mogelijke kaartjes maken met stempelsets die ik zelf niet heb. Vaak gun ik mezelf dan niet de tijd om meteen het kaartje af te maken zodat ik met een heleboel halve projecten blijf zitten. Dit blauwe kopje met labeltje was ook uit zo’n dag voortgekomen. Ik heb hem gecombineerd met de Thank God It’s Friday Challenge van deze week.

Het kopje stempelde ik met Blueberry Brushel. De cirkels stanste ik uit Pool Party cardstock met de drie kleinste stansen uit de Layering Circles set en bewerkte ik daarna met de Subtle 3D embossing folder voor wat extra reliëf. Voor de de achtergrond gebruikte ik de Polka Dots Basics embossing folder om de stippen uit de beker terug te laten komen.

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Tsjokvol kerst, Voorjaarswensen
  • Stansen: Layering Circles, Stitched Rectangles
  • Embossing Folders: Subtle 3D, Polka Dots Basics
  • Inkt: Blueberry Brushel , Lovely Lipstick, Versamark
  • Cardstock: Pool Party, Whisper White (Thick)
  • White Stampin’ Emboss Powder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.