Celebrate

Deze week maakte ik een kaartje naar aanleiding van de CASE the Designer Challenge van Global Design Project.

Ik had nog een afdrukje van de taart uit de Happy Birthday to You stempelset uit de Sale-a-bration liggen. En aangezien ik probeer de WIPs en UFOs te verminderen leek me dat een goed startpunt.

Ik gebruikte de kleurencombinatie van TGIF challenge 271. Zo’n kleuren challenge kan je helpen andere combinaties te gebruiken dan je standaard zou doen. Ik gebruik Flirty Flamingo niet zo vaak dus een goede uitdaging.

De afdruk is gestempeld met VersaMark op Watercolor Paper en bewerkt met wit embossingpoeder. Daarna heb ik de afdruk ingekleurd met inkt en een Water Painter. Door eerst de inkt licht aan te brengen en er vervolgens meerdere lagen overheen aan te brengen krijg je een mooi aquarel effect. Het taartplateau is ingekleurd met een Clear Wink of Stella Brush.

De layout heb ik gecased van Manuela Geiswinkler. Voor de achtergrond heb ik een stuk Flirty Flamingo bewerkt met de nieuwe Tasteful Textile 3D Embossing Folder. Het stukje DSP komt uit een Brights 6″x 6″ DSP pak van een twee jaar geleden.

Ik vond dit een hele leuke uitdaging en ik ben heel blij met het resultaat. Laat je me hieronder weten wat jij er van vindt?

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Happy Birthday to You
  • Stansen: Birthday
  • Inkt: Flirty Flamingo, Granny Apple Green, Mango Melody
  • Cardstock: Flirty Flamingo, Watercolor Paper, Whisper White Thick
  • DSP: Brights
  • Overig: Silver Baker’s Twine, Wink of Stella Clear, White Stampin’ Emboss Powder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.