Boho Indigo doosje

Een jarige knutselvriendin is een leuke aangelegenheid om een knutselpakketje samen te stellen en natuurlijk hoort dat dan in een bijpassend doosje. Hier gebruikte ik de Boho Indigo Product Medley die bestaat uit een stempelset met stansen, dsp, lint, die-cuts en embellishments. Ik maakte al eerder deze kaarten met de Boho Indigo Medley.

Ik maakte van Misty Moonlight cardstock een doosje net iets groter dan 6” x 6” zodat er een paar vellen dsp mooi in pasten. De voorkant van het doosje versierde ik ook met Boho Indigo dsp.

Van Very Vanilla cardstock maakte ik een wikkel zodat het doosje niet zomaar open kan. De wikkel versierde ik met allerlei vazen en takken. Aan de onderkant plakte ik een stukje lint zodat de vazen niet zweven.

De wikkel kun je er af schuiven zodat je het doosje opnieuw kunt gebruiken.

Ik vind het een super leuk kadootje geworden. Wil jij ook zo’n kadootje voor een knutselvriendin maken? Ik help je er graag bij.

Gebruikte materialen

  • Boho Indigo Product Medley
  • Cardstock: Cinnamon Cider, Garden Green, Lovely Lipstick, Misty Moonlight, Very Vanilla, Wild Wasabi
  • Inkt: Lovely Lipstick, Misty Moonlight
  • Stampin’ Emboss Powder White

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.