Verhuiskaarten met de Coming Home bundel

De Coming Home bundel is niet alleen voor kerstkaarten. Hij leent zich ook heel goed voor verhuiskaarten. Ik hou wel van zulke veelzijdige sets. Ik liet me inspireren door deze pin en maakte een roze en een blauwe variant. Meer projecten met de Coming Home bundel kun je hier vinden.

Ik stempelde eerst de huisjes met Memento Tuxedo Black en ik kleurde ze in met de Stampin’ Blends. Met de bijpassende stansen uit de Home Together set stans je de huisjes heel gemakkelijk uit maar je kunt ze ook prima met een schaar uitknippen.

De witte laag maakte ik met de op een na grootste stans uit de Stitched So Sweetly stansenset. De tekst stempelde ik op de gekleurde mat die onder het DSP komt en ponste ik uit met de Classic Label pons. Daar zie je later toch niks van. Ja een beetje zuinig ben ik wel.

Door de witte laag en het huisje met Stampin’ Dimensionals te bevestigen krijgt het kaartje meer diepte en wordt het interessanter om naar te kijken. Een strikje om de witte mat maakt het geheel af.

Leuk dat je langs kwam. Laat je hieronder een berichtje achter?

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Coming Home, Sentimenten
  • Stansen: Home Together, Stitched So Sweetly
  • Pons: Classic Label
  • Inkt: Memento Tuxedo Black, VersaMark
  • Stampin’ Blends: Balmy Blue, Cinnamon Cider, Pink Pirouette
  • Cardstock: Melon Mambo, Pacific Point, Whisper White (Thick)
  • DSP: Brights
  • Lint: 1/4” Crinkled Seam Binding
  • Overig: Stampin’ Emboss Powder White

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.