Fijne feestdagen met Tree Angle stempelset

Vorige week heb ik via FaceTime met mijn moeder geknutseld. Vanwege corona is ze al sinds Maart niet meer hier geweest en knutselen we dus veel te weinig.

Ik wilde iets maken met kerstbomen uit de Tree Angle set wat die lag nog ongebruikt in de kast. Ik heb bovenstaande sketch van Freshly Made Sketches als uitgangspunt genomen.

Voor de boompjes heb ik de kleuren Just Jade, Pear Pizzazz en Pretty Peacock gebruikt. Ik heb ze bestempeld met de Golden Glitz Delicata Pigment Ink en uitgestanst met de Stitched Triangles stansen. Ook de stammetjes en de tekst heb ik met de Golden Glitz inkt gestempeld.

Voor de achtergrond heb ik Shimmery White cardstock gebruikt. In dit papier zit een subtiel glimmertje wat ik wel passend vind bij deze kaart.

De groene water wash achter de kerstbomen heb ik met een Aqua Painter en Soft Sea Foam inkt aangebracht. Je kunt hiervoor een beetje reinker gebruiken of een clear block op je inktpad drukken en daar inkt van opnemen.

Ik heb inmiddels al een aardig aantal kerstkaarten gemaakt en ik hoop dat ik daarmee wat minder stress in December heb. Hoeveel heb jij er al gemaakt?

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Knusse Kerst, Tree Angle
  • Stansen: Stitched Triangles
  • Inkt: Delicata Pigment Ink Golden Glitz
  • Cardstock: Just Jade, Pear Pizzazz, Pretty Peacock, Shimmery White
  • Overig: Aqua Painter

1 een gedachte over “Fijne feestdagen met Tree Angle stempelset”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.