Herfstkaarten met Love of Leaves bundel

Welkom bij de maandelijkse blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag is het thema Leaves & Vines en ik ben aan de slag gegaan met de Love of Leaves bundel. Hoewel de bladeren hier inmiddels wel allemaal van de bomen zijn gevallen, heb ik toch gekozen voor herfst kleuren.

Ik heb de bladeren gestempeld met de Stamparatus op Very Vanilla cardstock. Ik heb Crushed Curry, Cinnamon Cider, Cajun Craze en Cherry Cobbler inkt gebruikt. Eerst heb ik de stempel beïnkt met een lichte kleur en gestempeld. Vervolgens heb ik met Sponge Daubers de donkerdere kleuren aangebracht op de stempel en tussendoor steeds gestempeld. Zo kun je een afdruk met meerdere kleuren krijgen.

Voor het metallic blaadje heb ik Brushed Metallic cardstock gebruikt. De tekst komt ook uit de Love of Leaves stempelset en deze heb ik gestempeld op een stukje cardstock en daarna uitgeknipt met mijn Paper Snips.

Deze bundel behoord wel tot mijn favorieten uit Augustus-December 2020 Mini Catalogus. Hier kun je nog meer kaartjes vinden die ik gemaakt heb met deze bundel. Wat is jouw favoriet?

Gezellig dat je weer een kijkje kwam nemen op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de next button te klikken kom je uit bij Jan Musselman.

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Love of Leaves
  • Stansen: Stitched Leaves
  • Inkt: Cajun Craze, Cherry Cobbler, Cinnamon Cider, Crushed Curry
  • Cardstock: Cajun Craze, Cherry Cobbler, Cinnamon Cider, Crushed Curry, Very Vanilla, Brushed Metallic

5 gedachten over “Herfstkaarten met Love of Leaves bundel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.