Luxe kerstkaart met Forever Gold Laser-Cut Specialty Paper

Wist je dat er ook kerstproducten in de jaarcatalogus staan? Ik bladerde er vorige week doorheen en mijn oog viel op een luxe kerstkaart met Forever Gold Laser-Cut Specialty Paper en de Winter Woods bundel. Ik vond hem zo mooi dat ik hem heb nagemaakt.

De achtergrond heb ik gestempeld met de 3 boomstammetjes uit de Winter Woods stempelset. De dennentakken en dennenappels komen ook uit de Winter Woods set. De tekst komt uit de Christmas Pines set. Deze vond ik er mooier inpassen dan de tekst uit de Winter Woods set.

Voor de besjes heb ik Rhinestones gebruikt. Omdat ik geen rode had heb ik de Rhinestone Basic Jewels gekleurd met mijn donkere Real Red Stampin’ Blend.

Ik vind hem echt super mooi geworden. Ik weet niet of ik er dit jaar al afstand van kan doen :).

Inmiddels heb ik al de helft van mijn kerstkaarten af. Deze week nog even een kleine eindsprint en dan kunnen ze volgende week geschreven worden en op de bus. Hoe gaat het met jouw kerstkaarten?

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Christmas Pines, Winter Woods
  • Stansen: In The Woods, Layering Circles
  • Inkt: Crumb Cake, Garden Green, Old Olive, Real Red
  • Stampin’ Blends: Real Red
  • Cardstock: Crumb Cake, Old Olive, Whisper White
  • Speciaal Papier: Forever Gold Laser-Cut
  • Lint: Real Red Woven Satin (1cm)
  • Versieringen: Rhinestone Basic Jewels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.