Roze walvis met de Whale Done bundel

Gisteren werd mijn jongste zoon 7. Aangezien hij nog steeds dol is op roze en laatst vol overtuiging Magenta Madness voor zijn kaart uitkoos kon ik niet anders dan deze kleur gebruiken voor de walvis uit de Whale Done bundel gebruiken.

De achtergrond maakte ik met de nieuwe Blending Brushes die vanaf 5 januari verkrijgbaar zijn. Ik gebruikte Pool Party, Just Jade en Bumblebee Inkt. Deze borsteltjes zijn superfijn om mooie achtergronden met in elkaar overlopende kleuren te maken. Ze werken veel gemakkelijker dan de Sponge Daubers.

Na het blenden bewerkte ik het papier met de Seabed 3D embossingfolder. Deze folder geeft een heel gedetailleerd relief aan je papier. Echt super mooi.

De walvis stempelde ik met Magenta Madness en ponste ik uit met de Whale Builder pons. De waterplanten stempelde ik Just Jade, Pool Party, Cinnamon Cider en Bumblebee inkt en de zeepaardjes stempelde ik met Pink Pirouette. Helaas zijn er geen stansen bij deze bundel dus dit alles heb ik met de Paper Snips uitgeknipt.

De tekst komt ook uit de Whale Done set en past perfect bij dit vissenthema en een verjaardag. De banner is uitgestanst met een frame uit de Ornate Frames set.

Mijn zoon was helemaal blij met zijn kaart. Ik hoor graag wat jij er van vindt. Je kunt hieronder een berichtje achterlaten. Fijne dag!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Whale Done
  • Stans: Ornate Frames
  • Pons: Whale Builder
  • Embossingfolder: Seabed 3D
  • Inkt: Bumblebee, Cinnamon Cider, Just Jade, Magenta Madness, Pink Pirouette, Pool Party
  • Cardstock: Just Jade, Whisper White
  • Overige: Blending Brushes (verkrijgbaar vanaf 5 januari)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.