Sneak peek sale-a-bration

Morgen begint de Sale-a-bration en dan mag je bij elke €60 euro die je besteedt een product uit de Sale-a-bration folder uitkiezen. Een van die producten is de stempelset Hartverwarmend. Een super mooie set met allerlei teksten om iemand een hart onder de riem te steken.

De TGIF challenge van deze week is Whisper White & Basic Black. Een goede combi met Hartverwarmend voor een condoleance kaart die ik helaas deze week nodig heb.

Ik stempelde een bloem uit de Painted Poppies stempelset op een stukje Whisper White cardstock en stanste het uit met een label stans uit de Painted Labels set.

De tekst uit Hartverwarmend stempelde ik met VersaMark op een stukje Basic Black cardstock en bewerkte ik met wit embossingpoeder. Ik knipte hem uit met de Paper Snips. Mocht je nog opzoek zijn naar een fijne schaar dan is dit echt een aanrader.

Het lintje is Crinkled Seam Binding Ribbon maar dat is op de foto een beetje lastig te zien.

Ik hoop dat ik je zo lekker nieuwsgierig gemaakt hebt naar de nieuwe folder en de sale-a-bration. Morgen kom ik terug met alle informatie daarover. Voor nu wens ik je een hele fijne dag!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Painted Poppies, Hartverwarmend (Heal Your Heart)
  • Stansen: Painted Labels
  • Inkt: Memento Tuxedo Black, VersaMark
  • Cardstock: Basic Black, Whisper White
  • DSP: Plaid Tidings
  • Lint: Crinkled Seam Binding
  • Stampin’ Emboss Powder White

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.