Januari-juni mini catalogus en sale-a-bration

De nieuwe mini catalogus staat boordevol fleurige producten om alvast de lente in huis te halen. Vanaf vandaag kun je ook uit deze catalogus bestellen en in januari en februari mag je bij elke €60 die je besteedt een gratis product uitkiezen!

Nieuwe Nederlandse sets

In de mini catalogus staan twee nieuwe Nederlandse sets: Hemelse Hortensia’s en Wensbloemen. Beiden zijn verkrijgbaar in een bundel met bijpassende stansen.

In de Sale-a-bration folder zit ook een Nederlandse set: Hartverwarmend. Deze kun je dus bij een besteding van €60 gratis krijgen. Er zitten allerlei teksten in om iemand een hart onder de riem te steken en ik maakte er al dit condoleance kaartje mee.

Sale-a-bration

Tijdens de maanden januari en februari is het Sale-a-bration bij Stampin’ Up! Je mag dan bij elke €60 die je besteedt een gratis product uit de Sale-a-bration folder uitzoeken.

Bestel je voor €375 of meer (alleen of samen met anderen) dan krijg je boven op de Stampin’ Rewards een gratis Punch Party stempelset die past bij diverse leuke ponsen.

Kun je echt niet kiezen wat je wilt bestellen dan is het nu een goed moment het starterspakket aan te schaffen. Je mag dan voor €175 producten uitzoeken en hoeft daar maar €129 voor te betalen. En omdat het Sale-a-bration is krijg je er assorti verpakking designpapier bij kado.

Als je instapt bij Stampin’ Up! kun je direct met korting producten bestellen. Je kunt dan ook workshops gaan geven maar dat hoeft helemaal niet. Je mag het ook voor de korting doen. Wil je meer informatie? Neem dan even contact met mij op en ik leg het je graag uit.

Bestellen

Wil je ook graag aan de slag gaan met de nieuwe producten? Geef dan je bestelling uiterlijk donderdagavond 7 januari door. Ik ga vrijdag weer een verzamelbestelling doen. Een aantal producten gaan al erg hard dus als je iets heel graag wilt hebben dan raadt ik je aan deze week al een bestelling te doen. Ik wens je heel veel plezier!

Groetjes Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.