Berry Blessings

Welkom bij de maandelijkse blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag laten we jullie allerlei projecten met de nieuwe producten uit Januari-Juni Mini en Sale-a-bration catalogi zien.

Ik heb gekozen voor de Berry Blessings stempelset en het bijpassende Berry Delightful DSP dat je gratis kan krijgen bij een bestelling van €120.

Deze productbundel past bij de Sweet Strawberry bundel. Hiermee ben je meteen in zomerse sferen!

Ik maakte een basiskaart van een half vel Whisper White Thick cardstock en stanste een rechthoek met een Stitched Rectangles stans uit Balmy Blue en een stuk Berry Delightful DSP.

De Berry Blessings stempelset heeft twee stappen stempels, eentje voor de binnenkant en eentje voor het randje. Hierdoor kun je meerdere kleuren aanbrengen en krijg je meer diepte in je kaart.

Aangezien er geen stansen bij deze set zijn, heb ik het takje, de bessen en de tekst zelf uitgeknipt. Om het stempelwerk niet helemaal weg te laten vallen in het DSP heb ik er een rondje van vellum achter geplakt.

Ik wordt helemaal blij van al deze vrolijke kleuren. Ik ben benieuwd wat jij van mijn kaart vind. Laat het me hieronder weten. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Fijn weekend!

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Berry Blessings
  • Stansen: Stitched Rectangles, Stitched Shapes
  • Inkt: Garden Green, Night of Navy, Pacific Point, Shaded Spruce
  • Cardstock: Balmy Blue, Whisper White Thick
  • DSP: Berry Delightful

6 gedachten over “Berry Blessings”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.