Pierced Blooms Stansen

In de kerstvakantie heb ik gezellig met mijn vriendin een dagje gestempeld en vooral veel gekletst ;-). Halverwege de middag hadden we nog wel zin om een kaartje te maken maar we hadden geen energie meer om er helemaal zelf eentje te verzinnen. Daarom hebben we dit kaartje geCASEd uit de Sale-a-bration folder.

CASE = Copy And Selectively Edit

Oftewel gebruik alles wat je mooi vindt aan het design en verander wat je niet mooi vindt. In dit geval hebben we het kaartje bijna letterlijk nagemaakt en alleen de tekst veranderd.

We zijn begonnen met een dubbele kaart van Misty Moonlight cardstock en een stukje Paper Blooms DSP. Vervolgens hebben we alle onderdelen uit cardstock gestanst met de Pierced Blooms stansen.

De label stans komt ook uit de Pierced Blooms stansenset en de tekst komt uit de Speciaal voor jou stempelset uit de Sale-a-bration van vorig jaar.

Nadat we alles op de juist plek hadden gelegd hebben we alle onderdelen vastgeplakt. Voor een aantal hebben we glue dots en dimensionals gebruikt om meer diepte te creëren. Een paar Whale of Time Sequins maken het geheel af.

Ik vind het kaartje heel goed gelukt. CASEn is een goede manier om bekend te raken met je nieuwe stempelset. Gaandeweg kom je achter de mogelijkheden en ga je vanzelf wel je eigen variant maken.

Ik hoop dat je weer genoten hebt van mijn maandagse bijdrage. Ik wens je weer een hele fijne week!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Speciaal voor jou (Sale-a-bration 2020)
  • Stansen: Pierced Blooms
  • Inkt: VersaMark
  • Cardstock: Misty Moonlight, Night of Navy, Petal Pink, Rococo Rose, Soft Seafoam, Whisper White
  • DSP: Paper Blooms
  • Overig: Whale of Time Sequins, White Stampin’ Emboss Powder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.