Flowering Cactus

Stampin' Dreams Blog Hop

Welkom bij de eerste Stampin’ Dreams blog hop van 2021. Vandaag laten we je allerlei nieuwe producten uit de Januari-Juni Mini en Sale-a-bration catalogus zien. Ik heb gekozen voor de Flowering Cactus Product Medley.

In deze Product Medley zitten stempels met bijbehorende stansen, designpapier, linnen draad en vilten bloemen in bijpassende kleuren.

Bij het DSP zit een vel met allerlei cactussen en bloemen die je met de stansen uit de medley kunt uitstansen. Ik gebruikte de grote groene cactus en de Calypso Coral bloemen. Voor het voorste cactusje en bloemetje gebruikte ik de stempels. De achterste staande cactus is uit Mossy Meadow gestanst. Deze stans maakt er meteen een leuk patroon in.

Het zand uit op het witte rechthoek maakte ik met de nieuwe Blending Brush en Crumb Cake inkt. Het Pear Pizzazz strookje heb ik met de lange stans gemaakt. Deze maakt een streepjes en kruisjes patroon maar stanst geen figuurtje uit.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Hieronder vind je ook de lijst van andere deelnemers. Veel plezier!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Flowering Cactus Product Medley
  • Stansen: Stitched Rectangles
  • Inkt: Mossy Meadow, Calypso Coral, Crumb Cake
  • Cardstock: Basic White, Mint Macaron, Mossy Meadow, Pear Pizzazz
  • Overig: Blending Brushes

Deelnemers

13 gedachten over “Flowering Cactus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.