Hey Chick & Hey Birthday Chick bundels

Ken je deze stempelset nog? Tijdens de Sale-a-bration van 2017 was deze set zo populair dat Stampin’ Up! besloten heeft om er nog een stempelset bij te maken.

En dat is deze stempelset Hey Birtday Chick. Je vind hem in de Januari-June Mini Catalogus op pagina 52. En vanaf vandaag tot en met 30 juni zijn er ook super leuke bijpassende stansen verkrijgbaar.

Dit zijn de Chick Dies. Naast dat ze de kippen uit de Hey Chick stempelset uitstansen zitten er ook super leuke gedetailleerde stansen bij die een leuk reliëf embossen. Als je de stempelset al hebt kun je de stansen los kopen.

En dit zijn de Birthday Chick stansen die passen bij de Hey Birthday Chick stempelset. Deze kun je in een bundel en los kopen.

Hieronder wat voorbeelden gemaakt door de designers van Stampin’ Up!

ItemProductPrijs
158627Hey Chick Bundel €54
158190Hey Chick Stempelset€21
158199Chick Dies€39
158631Hey Birthday Chick Bundel€52
154464Hey Birthday Chick Stempelset€25
158200Birthday Chick Dies€33

Ik vind de bundels super leuk en heb ze al in mijn bezit. Ik zal er van de week zelf wat voorbeelden mee maken.

Wil jij ook deze leuke bundels hebben? Je kunt ze bestellen via de webshop. Gebruik dan gastvrouwcode / hostcode JTB2KFDS en ik stuur je een leuk bedankje. Wil je liever met een verzamelbestelling meedoen? Laat het me dan even weten dan kijk ik of er meer gegadigden zijn. Neem gerust contact met mij op als je nog vragen hebt.

Groetjes Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.