Kaart met Hemelse Hortensia suite

Van het weekend was ik bij mijn ouders en heb ik even gespeeld met de Hemelse Hortensia suite van mijn moeder. Ik had niet zoveel inspiratie dus ik heb er een uitdaging bij gezocht. Het werd een sketch challenge van Just Add Ink.

Ik ben begonnen met de hortensia stans die een bol met blaadjes uitstanst. Ik heb daarvoor het papier met de blauwe en paarse bloemetjes uit het Hydrangea Hill DSP gebruikt. Door de blaadjes omhoog te krullen krijg je een mooi 3D effect. Daaronder heb ik een Seaside Spray bol zonder blaadjes geplakt.

Het rechthoek onder de hortensia heb ik gestanst uit het Hydrangea Hill Mercury Glass Designer Acetate. Ik heb het rechthoekige label uit de stansenset gebruikt en het uitgestanste acetate doormidden geknipt.

De tekst komt ook uit de Hemelse Hortensia stempelset. Ik heb hem gestempeld met Highland Heather inkt op Seaside Spray cardstock en vervolgens uitgeknipt.

Met nog een paar blaadjes en een paar los gestempelde bloemetjes op de achtergrond vind ik hem helemaal af.

Ik vind het echt een super mooie suite. Als ik weer bij mijn ouders ben ga ik er vast nog een kaartje mee maken. Met dit kaartje doe ik ook mee met Kylie’s International Blog Highlights van April. Je kunt hier stemmen op je favoriete kaarten. Kom je ook stemmen?

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Hemelse Hortensia (Hydrangea Haven)
  • Stansen: Hydrangea Dies
  • Inkt: Highland Heather, Old Olive
  • Cardstock: Highland Heather, Old Olive, Seaside Spray, Whisper White
  • Designpapier: Hydrangea Hill
  • Speciaal papier: Hydrangea Hill Mercury Glass Designer Acetate

9 gedachten over “Kaart met Hemelse Hortensia suite”

  1. Loving the simple elegance of your sketch creation and such pretty colours too! Thanks for sharing at Just Add Ink Marieke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.