Nieuwe jaarcatalogus

Een maand eerder dan je gewend bent is er al een nieuwe jaarcatalogus. Stampin’ Up! heeft de jaarplanning veranderd waardoor we nu het hele jaar door een mini catalogus naast de jaarfolder hebben en twee keer per jaar een Sale-a-bration. Nog meer plezier dus!

Heb je de nieuwe jaarcatalogus nog niet in handen dan kun je hem hier downloaden. Wil je een papieren versie? Stuur me dan even een berichtje en ik zorg dat er eentje bij jou op de mat valt.

Dit zijn de nieuwe in-colors die twee jaar in het assortiment zullen blijven. Van links naar rechts:

  • Polished Pink
  • Pale Papaya
  • Evening Evergreen
  • Soft Succulent
  • Fresh Freesia

Ik vind het super mooie kleuren zo bij elkaar. Wat wordt jouw nieuwe lievelingskleur?

Nieuwe Nederlandse sets

Er zijn weer vier nieuwe Nederlandse stempelsets bijgekomen.

Samen sterk

Met een knipoog

Vrolijke viooltjes

Plantenpost

Bij de Vrolijke viooltjes en Plantenpost stempelsets zijn bijpassende stansen, designer series paper en andere leuke producten om mooie kaarten mee te maken verkrijgbaar.

Kits

Om ruimte te besparen en een gevarieerde assortiment te kunnen voeren staan de kits niet meer in de jaarcatalogus. Via de webshop kun je het actuele assortiment bekijken.

Extra korting

Heb je na het bekijken van de nieuwe catalogus een aardige verlanglijst? Dat komt goed uit. Tot en met 14 juni 2021 krijg je €27 extra Stampin’ Reward bij een besteding van €275 of meer. Kijk hier voor meer informatie.

Instappen

Heb je een hele lange verlanglijst dan kan het de moeite zijn om in te stappen bij Stampin’ Up! Tot en met 31 mei is er een super goede actie.

Bij het instappen zit je nergens aan vast. Je kunt gebruik maken van deze actie zonder zelf demonstrator te worden.

Zo dat was weer een heleboel informatie. Heb je nog vragen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Veel plezier met de nieuwe catalogus!

Groetjes Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.