Evergreen Forest 3D Embossing Folder

Welkom bij de Technique Tuesday Blog Hop van het Crafty Collaboration Team. Vandaag is de techniek embossen met embossing folders. Ik heb gekozen voor de Evergreen Forest 3D Embossing Folder en heb hiermee mijn eerste kerstkaart van het dit jaar gemaakt. Misschien ben ik nu dan wel op tijd klaar voor kerst :).

Toen ik dit vel in het Beauty of the Earth DSP zag moest ik gelijk aan deze embossing folder denken. De kerstbomen passen er precies bij. Mocht je afgelopen winter de In the Pines bundel hebben gekocht, deze past qua stijl er ook heel goed bij.

Ik heb de kerstbomen geëmbosst op een stukje Basic White. Daarna heb ik met een Blending Brush voorzichtig Misty Moonlight inkt aangebracht. Door dit zachtjes te doen breng je alleen inkt aan op de hoger gelegen delen en versterk je het diepte effect van de 3D embossing folder.

Ik ben heel tevreden met het eind resultaat en ik ben benieuwd wat jij er van vindt. Je kunt hieronder een berichtje achterlaten. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers!

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Knusse Kerst (uitverkocht)
  • Embossingfolder: Evergreen Forest 3D
  • Inkt: Misty Moonlight, VersaMark
  • Cardstock: Misty Moonlight, Basic White
  • Designpapier: Beauty of the Earth
  • Lint: White Crinkled Seam Binding
  • Overig: Stampin’ Emboss Powder White, Blending Brushes

Deelnemers

9 gedachten over “Evergreen Forest 3D Embossing Folder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.