Give it a Whirl Dies

Vandaag zijn mijn ouders 43 jaar getrouwd. Om dit heugelijke feit te vieren maakte ik een kaartje met de nieuwe Give it a Whirl stansen. Hiermee kun je leuke draaikaarten maken.

Er zit een grote stans in voor de voorkant van de kaart met een inkeping zodat je aan het wiel kunt draaien. Je kunt kiezen uit vier verschillende raampjes voor teksten of kleine stempeltjes. Ook zitten er stansjes voor verschillende pijlen bij en nog sterren, wolken en hartjes. Genoeg leuks om mee te spelen dus.

Ik heb voor dit kaartje gekozen voor het rechthoekige raampje omdat daar mee mijn teksten het beste uitkwamen. De raampjes kun je heel precies uitlijnen door het puntje op de voorkant.

Bij deze kaart heb ik eerst de draaischijf aan de voorkant bevestigt met de nieuwe Round & Square Brads. Daarna heb ik de teksten gestempel door het raampje. Zo kon ik ze goed uitlijnen.

Ik heb voor deze kaart een stukje Peaceful Poppies DSP gebruikt. Ik vond dit alleen al zo mooi dat ik alleen nog een stukje Crinkled Seam Binding heb toegevoegd.

De voorkant heb ik met Dimensionals op een mat van 9,9 x 13,5 cm geplakt. Hierdoor kan de draaischijf vrij draaien. Het geheel heb ik op een dubbele kaart van 10,5 x 14,1 cm geplakt.

Ik vind de kaart echt super goed gelukt. Als je eens wat anders zoekt dan zijn deze stansen echt een aanrader. Ik heb al heel wat ander ideeën in mijn hoofd met deze stansen. Binnenkort daarover meer.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Boeket vol goede wensen (uitverkocht)
  • Stansen: Give it a Whirl
  • Inkt: Memento Tuxedo Black
  • Designpapier: Peaceful Poppies DSP (uitverkocht)
  • Overig: Crinkled Seam Binding Ribbon, Round & Square Brads

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.