Coffee, Cookies & Chocolate draaikaart

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de maandelijkse blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag is het thema eten met de uitdaging om daar de kleur Cumb Cake bij te gebruiken.

Ik ging aan de slag met de Nothing’s Better Than stempelset en ik combineerde deze met de super leuke Give it a Whirl stansen tot een draaikaart.

Voor de voorkant heb ik de stempels Coffee, Cookies en Chocate achter elkaar op het lange stempelblok geplakt. Vervolgens heb ik ze met Crumb Cake op een stuk Whisper White cardstock gestempeld. Daarna heb ik het de voorkant en het raampje uitgestanst met de Give it a Whirl Stansen.

Het koffiekopje, het koekje en de chocolaatjes heb ik eerst met Crumb Cake en daarna met Early Espresso inkt op de draaicirkel gestempeld. Daarna heb ik de draaicirkel met een witte kleine Brad aan de voorkant bevestigt. De voorkant heb ik met Dimensionals aan de Early Espresso mat bevestigt zo kan de cirkel goed draaien.

Ik vond de kleur Crumb Cake best wel een uitdaging maar ik vind het zou wel een leuk kaartje geworden. wat vind jij er van? Laat het me hieronder weten.

Ben je ook benieuwd wat mijn stempelvrienden hebben gemaakt? Door op de next button hieronder te klikken kom je bij Jan Musselman van iHeartsCards2. Ik wens je een fijn weekend!

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Nothing’s Better Than
  • Stansen: Give it a Whirl
  • Inkt: Crumb Cake, Early Espresso, VersaMark
  • Cardstock: Crumb Cake, Early Espresso, Whisper White
  • Overig: Stampin’ Emboss Powder White, Round & Square Brads

Deelnemers

4 gedachten over “Coffee, Cookies & Chocolate draaikaart”

  1. This is genius! Now I need that Better Than bundle. Love your interactive design and cool sentiment. Thanks for sharing x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.