Schildpaddenkaarten met bijpassende enveloppen

Deze week is het thema van TGIF Challenges versierde enveloppen. Dat kwam goed uit want ik had al twee kaarten gemaakt van het Whale of a Time DSP en omdat ze afwijkende maten hebben wilde ik daar nog bijpassende enveloppen bij maken.

In het Whale of a Time DSP zitten vellen die ik te mooi vind om stuk te snijden. Voor deze kaarten heb ik een vel precies doormidden gesneden zodat ik niks zou verspillen. De maten van de mat en de basiskaart heb ik aangepast aan het stuk DSP.

De schilpadden knipte ik uit een ander vel DSP. De tekst komt uit de Whale Done stempelset.

De enveloppen versierde ik met stempels uit de Whale Done set. Ik heb de inkt aangebracht met Sponge Daubers. Zo kun je meerdere kleuren afdrukken. Met Blending Brushes heb ik inkt op de achtergrond aangebracht zodat het niet zo wit bleef.

Het kostte even wat rekenwerk maar ik bij met het eindresultaat. Wat vind jij ervan? Ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Fijne avond!

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Whale Done
  • Inkt: Just Jade, Pretty Peacock (uitverkocht), Bumblebee, Shaded Spruce, Granny Apple Green, Pacific Point
  • Cardstock: Basic White, Pretty Peacock (uitverkocht)
  • Designpapier: Whale of a Time (uitverkocht)
  • Overig: Blending Brushes, Sponge Daubers

1 een gedachte over “Schildpaddenkaarten met bijpassende enveloppen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.