Nieuwe herfst/winter folder en Sale-a-bration

De nieuwe herfst/winter mini catalogus is uit en hij staat weer boordevol producten om leuke kerstkaarten, mooie herfstprojecten en griezelige haloween versieringen te maken. Heb jij nog geen papieren versie gehad maar wil je hem toch al vast inzien. Hier kun je de folder downloaden.

Dit jaar is het twee keer Sale-a-bration. In augustus en september mag je bij elke €60 die je besteedt een product uitzoeken uit deze folder. In het filmpje hieronder kun je alle Sale-a-bration producten zien.

Nieuwe Nederlandse sets

Fantastische feestdagen – met deze set heb je altijd een passende tekst voor je kerst- en nieuwjaarskaarten. Deze teksten passen heel mooi in de Seasonal Labels Dies.

Pinguïnpret – een super grappige set die je het hele jaar door kunt gebruiken. Met de Penguin Builder Punch kun je de zittende pinguïn uitponsen of er eentje maken van cardstock. En in de Sale-a-bration kun je bijpassend DSP verdienen. Bestel je de stempelset en de pons dan krijg je 10% korting.

In je eigen woorden – een set met teksten voor diverse gelegenheden. Dit is een gastvrouwenset die je tijdens de Sale-a-bration gratis krijgt als je voor €375 of meer besteld. Is je eigen verlanglijst niet zo lang? Verzamel dan al je vriendinnen en doe een gezamelijke bestelling.

Instapactie

Als je een lange verlanglijst hebt is instappen bij Stampin Up! altijd voordelig. Je schaft een starterspakket aan voor €129 en je mag dan voor €175 producten uitzoeken. En tijdens de Sale-a-bration mag je nog een extra bundel (zie foto hieronder) toevoegen.

Bestellen

Voor het Be Dazzling Specialty Paper, de Sheep Dies en de Summer Shadows Dies geldt op=op dus wacht niet te lang met bestellen. Ik doe vanavond weer een bestelling de deur uit. Wil je meebestellen laat het met dan voor 18:00 uur weten.

Zo dat was weer een heleboel informatie. Heb je nog vragen schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Groetjes Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.