All Squared Away in Circles

Vorige week had ik eindelijke weer eens een knutseldagje met Creamade. Ze bracht een aantal bundels mee die ik nu even mag lenen en een daarvan is de All Squared Away bundel. Deze past goed bij het Global Design Project thema van deze maand.

In mijn zoektocht naar inspiratie kwam ik een leuke variant tegen waarbij de bloemen in de vierkanten uitgeknipt zijn en op cirkels geplakt zijn. Ik ben in mijn voorraad DSP gedoken en kwam een leuk bijpassend vel tegen uit de All Abloom Designer Series Paper Stack. Dit is al een oudje en niet meer verkrijgbaar maar ik wed dat jij ook nog wel een mooi vel DSP in jouw kast hebt liggen.

Voor de achtergrond heb ik de Polka Dot Basics Embossing Folder gebruikt. Ik vond de grote cirkels mooi passen bij de ander cirkles en de bloemen in het DSP.

Het randje heb ik gemaakt met de Stitched So Sweetly Dies. Door de stans steeds een stukje op te schuiven kun je een heel randje uitstansen.

Ik vind het een hele leuke variant geworden en ik ben blij dat ik iets nieuws met iets ouds heb kunnen combineren. Het is toch zonde om zulk mooi DSP in de kast te laten liggen.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelsets: All Square Away, Van alles wat (uitverkocht)
  • Stansen: Floral Square Dies, Layering Circles
  • Embossing Folder: Polka Dot Basics (uitverkocht)
  • Inkt: VersaMark
  • Cardstock: Blushing Bride, Strawberry Slush (uitverkocht), Basic White, Basic White Thick
  • Designpapier: All Abloom (uitverkocht)
  • Overig: White Stampin’ Emboss Powder

1 een gedachte over “All Squared Away in Circles”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.